Hurghada Búvár Bázis

Mi a Diving Starnál büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb búvár szolgáltatást nyújtjuk a vörös-tengeren. A fő feladatunk biztosítani vendégeink biztonságát és megelégedettségét, az életre szóló felejthetetlen búvárélményt.

Diving Star

bázis célja a piacvezető szolgáltatás mellett, a búvárok és a személyzet szakmai fejlődése, megújulása és a környezetvédelem. Minden ügyfelünket barátként kezeljük, a Diving Star család tagjain keresztül osztjuk meg a világgal közös szenvedélyünket a Vörös-tengert.

Célunk az élvezetes merülés élmény mellett, megismertetni vendégeinkkel a víz alatti élővilágot, és védelmének fontosságát, szakszerü oktatással képezni tudatos búvárokat biztonságos, élvezetes módon.Szolgáltatásaink felölelik a különböző all-inclusive búvárcsomagokat, az egy napos merüléstől a heti merülésen át a búvár szafariig. Tanfolyamaink elérhetőek az OPEN-WATER tanfolyamtól a DIVE-MASTER-ig PADI rendszer keretében.
Minden merülésvezetőnk Dive Master képesitéssel rendelkezik a Padi képzési keretrendszere szerint, hogy a magas szintü szakmai szinvonalat biztosithassuk vendégeink számára.

Kényelem a hajón

A búvárkodás néha fárasztó, ezért nagyon fontos, hogy az energia szintje az megmaradjon egész nap a hajón, ezért lesz az Ön számára a következő:
• Ingyenes hideg víz, tea és kávé a nap folyamán.
• Meleg ebéd a hajón a két merülés között (Ételeink változnak minden nap).
• Saláták és finom gyümölcsök a második merülés után, megtartani a vitaminokat. Kényelmes ülések és napozóágyak a legfelső szinten, ha szeretne napozni, vagy akár egy kis pihenés az utazás során.

Napi merülés

Búvár program

Biztositunk különböző búvár programokat az egy napos merülésektől kezdve a több napos csomagokig, foglalható igény szerint.

napi merülések

Ajánljuk napi merülés programot minden képzett búvárnak, akik szeretnének csatlakozni hozzánk; ahányszor szeretné, teljesen rajtad múlik. Minden nap kihajózunk, két különböző merülőhely; A hely eldől reggel, és rendszeresen változik az időjárástól és a hajón lévő búvárok tapasztalati szintjétől függően
(Saját búvárfelszereléssel vagy bérelhető felszerelés a bázistól 10 euró/ nap áron).

 

 

Foglaljon most, fizessen késöbb

Verification

  • Logged in as admin. Verification not required.

 

 

Felfedező/bevezető/ merülés

Érdekli a víz alatti világ? Kiváncsi milyen érzés a víz alatt lélegezni , súlytalanul lebegni? Vonzza a víz, de még nem tudja eldönteni? Önnek találták ki a bevezető merülést, ahol képesités nélkül, de mégis teljes biztonságban kipróbálhatja az érzést, a teljes felszerelést egy képzett búvárvezető felügyelete és irányitása alatt.
Ha élvezte az élményt, lehetősége van elvégezni az első búvártanfolyamot az Open-Water Diver (nyilt vizi búvártanfolyamot) kezdésnek a Padi rendszer keretében.

Program
1 nap – 2 merülés
Időtartam: 08:00 – 16:00
Fedezze fel a búvárkodást életédben először! Meg fogja tanulni, hogyan kell használni a búvár felszerelést, gyorsan és egyszerűen érthető oktatást kap a víz alatti világ felfedezéséhez. Az oktató minden egyes merülés előtt tájékoztatást ad.
Egy nap a fedélzeten, beleértve két merülést búvár oktatóval. Minden merülés 20-25 percig tart. A maximális mélység 7 méter. A minimális életkor 10 év.
Ebéd a merülések között a hajón.

A program ára tartalmazza:
Étel és ital fogyasztás a hajón,
ebéd, kávé, tea, víz és üditő.
Búvárfelszerelés, Búvár oktató,
transzfer Hurghada belvárosi szállodáiból.

Foglaljon most, fizessen késöbb

 

Verification

Hajónk (Sweet Maya)

Sweet Maya (édes víz)
Büszkén mutatjuk be a hajónkat Sweet Maya, ami egy 27m hosszú és 7,2m széles két szintes hajó.
Az alsó fedélzeten található a konyha ahol a szakács késziti a finom ételeket mire Ön visszaér az első merülésből. Itt található a szalon kényelmes kanapékkal, itt szolgáljuk fel az ebédet. A hátsó fedélzeten tárolható biztonságosan az előkészitett búvárfelszerelés rögzithető palack tartókkal .
A felső fedélzeten van a kapitányi híd és tető alatti árnyékos kanapék. A fedélzet hátsó részében pedig napozóágyak a napozni vágyóknak.