duiken in Hurghada

bent u van plan om te gaan duiken dan bent u op de juiste website om een mooie duikervaring op te doen, dus u hoeft niet verder te zoeken!!

Duiken in Hurghada

Waarom kiest u voor ons om te duiken in Hurghada?
Bij diving-star zijn we trots op het feit dat we een van de weinige duikcentra zijn die voorzien in een hoge standaard van veiligheid en professionalisme,we beloven u een prachtige duik ervaring met een bezoek aan gegarandeerd de mooiste duikstekken van de rode zee.

duiken met ons in Hurghada

ons programma

Dagelijks duiken

We raden onze dagelijks duikprogramma aan , aan elke duiker die geinteresseerd is in een duikavontuur in Hurghada. Hoe vaak u deze ervaring met ons wilt delen laten we geheel aan u over.

Introductie-duik

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe het is om te ademen onder water maar wilt u niet meteen  voor een opleiding gaan dan kunt u bij ons een introductie-duik boeken.

Duik-opleidingen

We bieden duik-opleidingen aan op elk niveau van open-water tot dive-master. Het maakt dus niet uit of u een beginnende of ervaren duiker bent.

Duik-pakketten

Maak gebruik van onze duik-pakketten om te duiken op de mooiste duikstekken tegen gunstige prijzen. Kies de aanbieding die het beste bij u past. U bent altijd verzekerd van de kwaliteit die wij bieden bij diving-star.

Word een gecertificeerd duiker met de PADI open water cursus in Hurghada met Diving-star

%

De manier om de wereld te laten duiken.